Soacra Mică
marți, 14 februarie 2012
  Voulez-vous “e-sex” avec moi?
Vizite: 1488
Comentarii: 0
4 decembrie, 2008
Articol la tema: I'm Bitch

Cineva a spus ca se vorbeste despre sex de zeci de ori mai mult decat se face sex. Eu cred ca odata cu accesul la gradina nelimitata a internetului, palavrageala a crescut ca drojdia la cald, adica inca de cateva ori ca pe-atata.


Oamenii percep lumea virtuala ca pe o fantezie erotica, in care poti evada doar printr-un click de mouse. Si tot printr-o cararusa batatorita de click-uri si aluzii, multi ajung repejor prin chat la dezbracat. Cu minim de eforturi, gasim un partener cu care sa ne tavalim prin hartoapele placerii. Si tot printr-o pocnitura de click, il lasam balta fugind repejor la baie, fara a reveni macar cu un feedback: “Multumesc, am finisat zgomotos si spumos! Ai fost tare!”

Si asa cum avantajul internetului este viteza, barbatii il folosesc cu succes. Matrita din capul lor e demult activata, antrenata si actualizata. Au nevoie doar de trei: da-da-da! la intrebarile: ai sani mari? prestezi sex oral? iti place la nebunie, nu? DA! O palma calda, un hop-si-asa si iar asa, in doua minute crono, e catarat deja pe creasta orgasmului.

Femeile raman deseori dezamagite. Mai ales cele care nu pot ajunge in antecamera extazului fara de suspine punctate: ah…te vreau…te sarut…pe gat…mai jos…sanii tai miros a… fragi… mmm etc. si o mie de bazaconii din astea pentru care barbatii nu prea au timp si deprinderi sa caute “punctul” pe tastatura.

Continuare pe blogul Soacrei Mici...


 
Comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]





<< Pagina de pornire

Arhive
februarie 2012 /


Powered by Blogger

Abonați-vă la
Postări [Atom]