Soacra Mică
marți, 14 februarie 2012
  Vorba dulce orgasme aduce! (p.2)
Vizite: 1772
Comentarii: 2
30 ianuarie, 2009
Articol la tema: Dragoste şi Sex

Oricat de frumos n-ai formula, oricate metafore, epitete, antiteze si metateze n-ai folosi, daca o faci intr-un moment nepotrivit, efectul ar putea fi opus asteptarilor.


Daca, sa zicem, ti-a ajuns cutitul la os, ai chef si mai ales nevoia sa-i zici: “Iubite, pozitia acrobatica care-ti place atat de mult, mie imi provoaca dureri; ca sa ajung si eu la extaz ar trebui sa incercam si altele”, fii atenta ce moment alegi ca sa-l instiintezi, ca nu cumva cuvantul “extaz”, cu conotatie dulce-sexuala sa se intretaie cu “extazul” pe care il incearca iubitul tau atunci cand priveste pasionat, sa zicem, un meci de forbal. S-ar putea sa ajungeti la un conflict de interese, de scurta sau lunga durata.

Cel mai potrivit moment ca sa-i sugerezi ce fel de atingeri si intersectii sexuale preferi e cel in timpul zbenguielilor voatre intime. Incearca mai intai sa lamuresti clar ce nu-ti convine. Evident ca nu pe un ton didactic sever: “Nu, nu asa, lasa-ma!” dar sa opui o rezistenta usoara, intr-un mod cat se poate de firesc, fara comentarii de prisos. Un barbat educat si atent o sa reia neaparat momentul dupa actul sexual, o sa incerce sa inteleaga de ce miscarea ti-a produs discomfort. Atunci e binevenita orice “reclamatie” sau sugestie, dar… nu inainte ca sa-l asiguri ca e cel mai sensibil amant din epoca contemporana a sexului (de vreme ce ii pasa e adevarat, nu?). Ambianta tandra si cuvintele dulci post-coitale creaza o complicitate necesara pentru experimentele ulterioare. A nu se exagera in timp, barbatii adormi repede dupa actul sexual.

O etapa necesara de explorare a zonelor sensibile declansatoare de placeri a corpului feminin ar fi jocurile erotice. Faptul ca unele femei sunt dechise la minte, nu inseamna ca sunt deschise si la picioare (la propriu).

Mult barbatii mai pot sa confirme (cu regret) ca lumea e inca plina de pudice care nu se prea lasa examinate in pat la un bec de 220 volti, daramite sa le mai zice pe unde sa apese duios cu degetelul sau sa mangaie ritmic. Si nu cred c-am sa gresec daca am sa zic ca multor barbati le place sa soarba cu vederea un corp dezgolit de femeie, iar una din fanteziile lor e ca o femeie sa-i spuna cat de tare vrea ca el s-o biiiip, sa-i faca biiiip si mai ales biiiiip, pana cand n-o sa mai poata respira de atita biiiiip delicios! Oh…

Hmm…mda…ce spuneam? Deci, jocurile erotice, realizate cu o tira de umor si imaginatie, ar putea dezlantui mademoazelele timide. Glumiti, vorbiti, indrazniti, explorati, deghizati-va, dezbracati-va, relaxati-va, fantasmati, torturati-va multiorgasmic!

La treaba! De azi seara (mai ales ca-i vineri)

Sursa: Blogul Soacrei Mici

 
Comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]





<< Pagina de pornire

Arhive
februarie 2012 /


Powered by Blogger

Abonați-vă la
Postări [Atom]