Soacra Mică
marți, 14 februarie 2012
  Soacra Mică: În atenţia lui Moş Crăciun
Vizite: 1050
Comentarii: 0
5 decembrie, 2008
Articol la tema: Fashion & Style

Ma plimbam ieri prin blogosfera romaneasca si am prins un iz de Craciun pe-acolo. Unii si-au tocmit deja listele pentru Mosul. Hai si eu! Pentru ca daca e vorba de batut pe cineva la cap, cum sa intarzii si eu ca sa ma alatur? Iar daca castig macar un punct din cele insirate mai jos, chiar o sa ma bucur.


1. Mosule, dragule, iti aduci aminte de ultima secventa din filmul-poveste “Trei alune pentru Cenusareasa”, cand printul in colanti albi mulati (ce picioare drepte mai avea!) o invartea in brate pe Cenusareasa, iar mai tirziu aceasta necheza de fericire…calare pe cal…alaturi de el. Din toata povestea ceea, doar ninsoare cu soare si cer senin sa-mi aduci. Printul, calul si rochia de mireasa trimite-le pe alta adresa.

2. Ada-mi-o in gospodarie pe soacra, pe aripele vintului sau avionului (numai sa nu inghete in zbor). Sa stea macar vreo trei zile inainte si dupa Craciun, la bucatarie, sa-mi gateasca bunataturi pe care numai ea stie sa le confectioneze dar eu in timpul acesta sa stau cracita in pat, la caldut, citind romane politiste.

3. Fa cumva ca socrul mic sa stie din senin a face masaj profesionist la spate ca m-am saturat sa platesc baieti tineri cu maini viguroase pentru treaba asta.

Continuare pe blogul Soacrei Mici...

 
Comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]





<< Pagina de pornire

Arhive
februarie 2012 /


Powered by Blogger

Abonați-vă la
Postări [Atom]