Soacra Mică
marți, 14 februarie 2012
  Pensez “Positif” en Permanence!
Vizite: 1019
Comentarii: 0
19 ianuarie, 2009
Articol la tema: Fashion & Style

Traieste-n mine un filozof pe care il scol in fiecare dimineata cu un mar rosu. Cu cat mai mare e explozia de suc la prima muscatura, cu atat mai bine imi mustesc gandurile sub brushing. Developez o reactie ca in experimentul cu cainele tov. Pavlov. Este marul - sunt ganduri. Nu-i marul - ma apuc de lucru. Am observat o tendinta printre cavalerii pe care i-am avut. Se indragosteau la prima vedere de o haina ce-o purtam pe mine in momentul impactului.


Deci, atentie, nu de ochii mei (ah, stravezii ca chihlimbarul autentic de Kaliningrad), nu de parul meu (matasos si parfumat ca viorelele proaspete), nu de nasul meu …of, haideti sa nu-l mai pomenim si pe asta acum, ci de…maieul meu alb cu Mickey Mouse pe tite (cate o ureche neagra pe fiecare), de ciubotele mele in piele neagra cu tartamuri ca la tigani calarind cai salbatici, de mantoul meu verde cu guler pufos.

Dupa constatari de genul acesta am ajuns intr-un moment in care trebuia sa ma fi inecat cu vreo coaja de mar, nu? Nu. Pentru ca in week-end am invatat ceva util in vestiarul de la SPA, de la o madama in sutien ciresiu citind o prelegere expres la vreo trei soacre ce-si potriveau pantalonii.

“Fetelor, nu uitati de regula celor trei P: Pensez “Positif” en Permanence!” Am ramas atat de fascinata de claritatea ideii, ca ma mir cum de nu mi-a cazut stergarul de pe sale in momentul cela de profund adevar psihologic.

Continuare pe blogul Soacrei Mici...

 
Comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]





<< Pagina de pornire

Arhive
februarie 2012 /


Powered by Blogger

Abonați-vă la
Postări [Atom]