Soacra Mică
marți, 14 februarie 2012
  Cum să iubim bărbaţii
Vizite: 1848
Comentarii: 0
9 februarie, 2009
Articol la tema: Dragoste şi Sex

Ele zic: “niste lasi”, “le este frica de responsabilitati”, “sunt incababili sa iubeasca”. Ei raspund: “numai la maritat le este gandul”, “nu mai stiu ele singure ce vor”, “sunt isterice si imprevizibile”. Nimic nu mai este simplu intre un barbat si o femeie in epoca noastra. Cu greu se inteleg intre ei, dar oare incearca sa se asculte cu adevarat?


Imediat dupa prima neintelegere, femeile conchid cu usurinta ca barbatii nu stiu sa iubeasca si se cred unicele specialiste in ale romantismului si a iubirilor eterne. Barbatii sustin ca iubesc si ei, dar … intr-o maniera diferita. Iar din cauza ca femeile le impun “norme” si “modele” de iubiri confectionate prin romane, acestea sunt nevoiti sa-si amane propriile placeri si sentimente de frica sa nu deceptioneze partenera, ceea ce face ca intr-o zi iubirea “la comanda” sa scartaie din incheieturi si sa se prabuseasca.

Ca sa nu vada ruinele, multi barbatii prefera sa paraseasca cuibusorul de nebunii. Lasitate? Poate. Dar temelia e construita de degetele fine ale femeii.

Cum iubesc barbatii?
Simplu. Prin forta si prin capacitatea lor de a fi clari, fara a pierde simtul realitatii. Se multumesc cu putinul, as spune. Sunt bucurosi daca au alaturi femeia draga si o butelie de vin.

Cum iubesc femeile? Cu o mie de intrebari. “Dar oare acesta e barbatul vietii mele? Da oare vinul e proaspat? Cum, e de bourgogne? Ah, ce pacat, caci eu prefer de bordeaux” etc.

Sursa: Blogul Soacrei Mici


 
Comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]





<< Pagina de pornire

Arhive
februarie 2012 /


Powered by Blogger

Abonați-vă la
Postări [Atom]