Soacra Mică
marți, 14 februarie 2012
  Ce aşteaptă un bărbat de la o femeie?

Vizite: 2140
Comentarii: 1
24 ianuarie, 2010
Articol la tema: Dragoste şi Sex  


Este o întrebare a cărui răspuns l-am găsit răsfoind Jurnalul Soacrei Mici. Să nu credeți că îndrăgita noastră Soacră Mică, peste noapte, a început să audă gîndurile bărbaților ca și Mel Gibson în filmul "What women want". Soacra Mică își provoacă vizotatorii la un exercițiu de imaginație.

"Postul acesta s-a născut în urma dezbaterilor sub articolul precedent. Un soi de răspuns la întrebarea: Ce aşteaptă un bărbat de la o femeie? Dar nu rostește niciodată", mărturisește bloggerița. Din numele bărbaților, Soacra Mică a formulat 10 lucruri pe care sexul puternic le așteaptă de la o femeie.

1. Dacă nu te sun după prima noapte petrecută împreună, nu mă căuta. Probabil că am nevoie de răgaz. Nu forţa lucrurile. Fii cuminte şi răbdătoare, te rog. Nu-mi suna, nu-mi trimite sms sau mesaj prin email. Dacă o faci tu în locul meu, probabil că n-am să mă simt motivat s-o fac eu pe viitor.

2. Când te sun eu, nu răspunde imediat, nu accepta imediat cu tot ce-ţi propun eu. Nu-ţi schimba agenda doar pentru o întâlnire cu mine pe care nici eu n-am planificat-o. Îmi vei da impresia că depinzi de orice mişcare a mea. Îmi pare rău, dar femeile disponibile mă interesează doar pentru o noapte. Cel mult.

3. Fii drăguţă să nu povesteşti prietenelor tale detalii din discuţiile sau clipele noastre intime trăite împreună. Înţelegi, sunt lucruri care se devalorizează dacă le împarţi cu alţii. Chiar dacă mori de dorinţă să te lauzi cu florile sau cadoul pe care ţi l-am oferit, aş aprecia dacă ne-am bucura doar în doi. Puţine femei discrete există pe lumea asta şi cât mi-aş dori să faci parte şi tu din ele.

4. Te rog să nu comunici cu mine prin aluzii citite prin Cosmopolitan sau recomandate de prietenele tale pe la vreo cuconada. M-ai stimula să fac ceva pentru tine spunându-mi clar ce ţi-ai dori, în loc să aştepţi să învăţ să-ţi citesc gândurile.

5. Nu-mi povesti în momentele noastre intime despre experienţele tale sexuale anterioare. Chiar dacă te provoc eu. Nu-mi fă plăcerea asta, te implor. Fii deşteaptă!

Continuarea o găsiți pe blogul Soacrei Mici...
 
Comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]





<< Pagina de pornire

Arhive
februarie 2012 /


Powered by Blogger

Abonați-vă la
Postări [Atom]